Techniek Clinics bij s.v. Huizen

1 & 2 mei 2023: INSCHRIJVEN

Tijdens deze clinic zal er in de ochtend hard getraind worden. Het doel is in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk progressie te boeken. Tijdens deze clinic zullen er ervaren trainers aanwezig zijn die de kids veel bij gaan leren.

Er zal getraind worden op het passeren van een tegenstander, het leren van nieuwe schijnbewegingen, het verbeteren van de pass- en traptechniek, het verhogen van de reactiesnelheid, loopcoördinatie en de bewustwording van de omgeving van de speler/speelster (dit laatste doen we aan de hand van de laatste technologieën).

De spelers zullen ingedeeld worden in groepen van maximaal 10 spelers per trainer en zullen ingedeeld worden op basis van hun leeftijd/niveau. Er zal uiteraard niet de hele dag getraind gaan worden, na de lunch zal er ontspannen worden in de vorm van een quiz of andere animatie activiteit. Verder zullen er in de middag allerlei leuke toernooitjes plaatsvinden, denk aan 1 tegen 1 toernooitjes, penalty shoot-outs en/of een dribbeltoernooi, waarbij wat in de ochtend geleerd is gelijk toegepast kan worden.

De prijs voor 2 dagen is €70. De clinic zal plaatsvinden op veld 1 bij SV Huizen. Aanmelden kan vanaf 6 jaar oud en tot 14 jaar oud.