Opleiding

In onze opleiding zal er getraind worden op de drie onderstaande onderdelen. 

Techniek:

Om ervoor te zorgen dat we de basis techniek gaan optimaliseren zullen wij gaan trainen op de volgende onderdelen: 

-       Dribbelen  
-       Traptechniek binnenkant voet
-       Traptechniek wreef
-       Schijnbewegingen
-       Aannemen van de bal
-       Afronden

Al deze genoemde onderdelen zullen worden aangeleerd met zowel links als rechts. 

Tactiek:

We zullen de spelers leren bewuster te worden van de acties die zij ondernemen. Je passeert een tegenstander om bijvoorbeeld een overtal te creëren, je geeft een dieptepass waardoor een medespeler vrij komt en wanneer is het juiste moment om open te draaien met de bal? Daarnaast is het belangrijk om ruimtes te herkennen om zo voordelen te creëren voor jou en je medespelers. 

Mentaal:

Vanaf het eerste moment zullen de spelers mentaal op de proef worden gesteld. Ze zullen aan de slag gaan met technische vaardigheden en zullen deze nog niet zo goed beheersen. De één zal rustig doorgaan met oefenen en de ander zal zijn kop wellicht al laten hangen. Deze speler in kwestie zal de mentaliteit moeten opbrengen om niet op te geven. Het is logisch dat de één meer tijd nodig heeft dat de ander. Verder zullen wij de spelers coachen om goed om te gaan met het winnen en het verliezen van een partijvorm. Geeft de speler op of gaat hij door? Wij hopen hier doormiddel van positieve ondersteuning/coaching op in te spelen en te laten zien wat ze niet goed doen of juist wel. 
 


Groepstrainingen

De groepstrainingen zullen op de vrijdag plaatsvinden en zullen gegeven worden door trainers die zelf ook actief zijn als speler bij SV Huizen. Groepen zullen ingedeeld worden op leeftijd. Niveau speelt dan ook zeker geen rol.

Data trainingen trainingstraject 4:
- 14 mei 16:30
- 21 mei 16:30
- 28 mei 16:30
- 4 juni 16:30
- 11 juni 16:30

De prijs voor dit trainingstraject bedraagt €35 voor 5 trainingen.

*Het is ook mogelijk om tijdens het trainingstraject in te stromen, dan betaal je alleen de trainingen die je vanaf dat moment nog volgt.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. 

1 op 1 trainingen & Small Group trainingen

Naast de (reguliere) techniektrainingen is het bij Voetbalschool Weber ook mogelijk om individuele training te krijgen. Dit kan in groepen van maximaal 3 personen. Na een introductiegesprek met de speler(s)/ouder(s) wordt de training op maat gemaakt, zodat er op specifieke onderdelen getraind kunnen worden.
 
Tijdens deze trainingen is het mogelijk om je mindere punten te trainen, maar is het ook mogelijk om juist je sterke punten verder te ontwikkelen. Alle bewegingen moeten uiteindelijk in de wedstrijd toegepast worden, dus daar werken we gedurende de weken geleidelijk naar toe.

Tijdens deze trainingen sta je alleen met een trainer op veld, waardoor je in een korte periode veel ballen kunt raken. Daarnaast zijn er meer persoonlijke coachmomenten, waardoor je in een korte periode snel progressie kunt boeken. Het is belangrijk om verschillende oefeningen te herhalen, waardoor het een herkenbaar moment gaat worden.
Het is bij ons mogelijk om spelers van elke linie beter te maken, dus het maakt niet uit of je een verdediger, middenvelder of aanvaller bent.

De kosten voor één uur bedragen €22,50 voor één persoon. Voor twee personen €20 p.p. en voor drie €15 p.p.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Keeperstrainingen

De keeperstrainingen worden dit seizoen gegeven door Rik. Rik heeft al jarenlang ervaring als keeperstrainer in de jeugd van s.v. Huizen. Dit jaar zal hij de keeperstrainingen voor Voetbalschool Weber verzorgen. Zelf is hij een zeer talentvolle keeper en is hij dit seizoen aangesloten bij de eerste selectie van s.v. Huizen. 

We zullen ons focussen op de techniek die de keeper moet hebben, op de positie, het meevoetballen en de verschillende keuzes die een keeper moet maken. Ook zullen we ons focussen op vangtechnieken, voetenwerk en het coachen. 


De kosten bedragen €15 per uur.