Over mij

Mijn naam is Timo Weber. Ik ben op 4 jarige leeftijd begonnen met voetbal in de jeugdopleiding van SV Laren. In de JO-12 heb ik de overstap gemaakt naar SV Huizen en verder de hele jeugd daar gespeeld tot en met de JO19-1. Ik heb in totaal 5 seizoenen bij het regionale KNVB team gespeeld en hiermee verschillende stages mogen afdwingen. In de JO15-1 heb ik de overstap kunnen maken naar Almere City, maar uiteindelijk de keuze gemaakt om dit niet te doen vanwege persoonlijke redenen. In het seizoen 2019/2020 ben ik aangesloten bij de eerste selectie van S.V. Huizen. 

Door in mijn jeugd zelf deel te nemen aan een voetbalschool weet ik hoe belangrijk het is dat je op jonge leeftijd een goede basis ontwikkeld voor technische vaardigheden in het voetbal. Alles wat ik heb mogen leren hoop ik nu over te kunnen dragen aan de jeugd.

Samen met een team van enthousiaste trainers die zelf binnen de club actief zijn als speler van o.a. het 1e elftal, 2e elftal en de JO19-1 willen wij zorgen voor een goed ontwikkelde basis techniek.