Missie

Wij willen ervoor zorgen dat spelers en speelsters door het volgen van onze trainingen zichzelf stap voor stap kunnen verbeteren in hun eigen ontwikkeling en zo een goede basis techniek hebben voor de rest van hun verdere loopbaan. 

Visie

Voetbalschool Weber is voor voetballers die bereid zijn extra in zichzelf te willen investeren. Er zal vooral actie- en praktijkgericht getraind worden. Onze opleiding is verdeeld in de volgende onderdelen: 

 

-       Technische vaardigheden 

-       Tactische vaardigheden

-       Mentale vaardigheden 

Doelstellingen

De belangrijkste doelstelling van Voetbalschool Weber is het verbeteren van de individuele kwaliteiten van de jeugdspeler. Het is vandaag de dag ongelofelijk belangrijk om een goede basistechniek te hebben als voetballer. Wij richten ons dan ook op het verbeteren van deze basistechniek. Wij zijn van mening dat als je basistechniek goed is, je vanuit daar echt kunt bouwen tot een nog betere voetballer. Wanneer je de baas over de bal bent, komen alle kwaliteiten beter tot z’n recht. 

 

Wij bieden deze jeugdspelers de kans die basistechniek te verbeteren. Dit zal voor de één sneller gaan dan de ander. De snelheid van deze ontwikkeling zal dan ook te maken hebben met talent en het zelfstandig oefenen. 

 

We zullen onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de technische vaardigheden, tactische vaardigheden en de mentale vaardigheden voor elke speler het best tot zijn recht zal komen en op de zaterdag functioneel kunnen worden uitgevoerd.